Jól játszott, de nem volt szerencséje, így kikapott Egerben az U17

A meccs végeredménye nem tükrözi a játék képét

Egerben lépett pályára hétvégén U17-es fiú csapatunk. A találkozó előtt a KLC három győzelemmel és két vereséggel állt, míg az Eger öt meccséből négyet is megnyert és csak egyszer kapott ki, így a tabella élmezőnyéből várta a találkozót. Az esélyesebbnek tartott hazaiak végül győztek, de a 3–0-s vereségünkben a balszerencse is közrejátszott.  

Pap Szabolcs vezetőedző értékelése: – A bajnokság egyik legjobb csapata ellen játszottunk idegenben, ám ez a mérkőzés elején nem látszott. Már a második percben ziccerbe kerültünk, ami sajnos kimaradt. Az első negyedórában további két ziccert hibáztunk el, és ez sajnos megbosszulta magát, hiszen a félidő közepén egy egyéni hibából az egri csapat megszerezte a vezetést. A második játékrész elején ellenfelünk próbált támadólag fellépni, kapufáig is eljutott, majd a 60. perc környékén két hiba után két gólt szerezve eldöntötte a találkozót. Sajnálom, hogy így alakult, mert ez nem egy 3–0-s sima meccs volt, véleményem szerint kicsit jobban sáfárkodva a helyzetekkel és hátul határozottabb játékkal ponttal tudtunk volna távozni. Dolgozunk tovább, legközelebb kupameccs vár ránk, majd a listavezető debreceni csapatot fogadjuk, próbálunk minél jobb eredményeket elérni ezeken a mérkőzéseken is.

Eger Labdarúgó Sport Kft. – Mercedes KLC 3–0 (1–0)

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 6. forduló
2023. október 7.
Eger Felsővárosi Sporttelep

A KLC összeállítása: Csizmadia L. – Kothencz (Asztalos 62.), Czumbil (Dérfi 62.), Barna, Kis (Diószegi 46.) – Ozsváth, Losonczi, Csizmadia D. – Nagy D. (Pusztai 62.), Doktor (Tóthalmi 80.), Zábrádi (Dienes 62.).

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu