Kapott gól nélkül győzött az U17

A Vác bánta

A 10. helyen álló Vác együttesét fogadta U17-es csapatunk a kiemelt bajnokság 16. fordulójában. A mieink a 4. helyen állnak, és ostromolják a dobogós helyezéseket. Ennek megfelelően – főleg az első felvonás végén és a második félidőben mutatott teljesítménynek köszönhetően – magabiztosan megnyerték a találkozót. A végeredmény 2–0 lett.

Pap Szabolcs vezetőedző értékelése: – Olyan csapattal találkoztunk, amelyről tudtuk, hogy jobb annál, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat. Ennek szellemében is indult a mérkőzés, sajnos az első 10 perc után sérülés miatt cserélni kellett, ez kizökkentette a csapatot. Az első 20 percben jobbára mezőnyjáték folyt a pályán, mi kombinatív játékkal, a váciak a szélek segítségével hosszú indításokkal próbálkoztak, ám eredménnyel egyik sem párosult. A félidő második felére rendeztük a sorokat és több szép támadást is vezettünk, aminek meg is lett az eredménye, a játékrész végén sikerült 5 perc alatt két gólt is szerezni. A második félidőben egy sebességgel magasabb fokozatba sikerült már játszani és ez helyzetekkel is párosult, de sajnos nem tudtuk megszerezni a harmadik gólt, sőt a kapusunknak kellett egy nagy védéssel megőrizni a kétgólos különbséget. Összességében azt kell mondanom, hogy megérdemelt győzelmet arattunk egy szervezetten játszó, jó csapat ellen, szeretném megemlíteni, hogy kitűnő játékvezetés volt a mérkőzésen.

Mercedes KLC – Vác VLSE 2–0 (2–0)

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 16. forduló
Kecskemét
2024. március 17., 16:00

A KLC összeállítása: Bogdán - Csikós, Czumbil, Barna, Kothencz (Tóthalmi 80.) – Losonczi, Ozsváth, Diószegi (Nagy G. 12.) – Nagy D. (Asztalos 68.), Doktor, Zábrádi (Kis 80.).

Gólszerzők: Zábrádi Benjámin (39.), Doktor Ádám (42.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu