Két csapattal szerepelt az U11-es Bozsik Tornán a KLC

Péntek József és Bánhidi Ádám csapata is helytállt!

Hétvégén rendezték meg az U11-es Bozsik Torna harmadik tavaszi fordulóját. A KLC két csapattal állt ki, és mindkettő nagyot küzdött!

Az KLC U11-es A csapatának edzője, Péntek József értékelése: – Jól kezdődött a torna, hiszen a KLA A és KLA B csapatai ellen nagyon jól játszottak a KLC-s gyerekek. Stabilan védekeztünk, mindig volt szabadon megjátszható társ, letámadásból és felépített játékból is sokszor veszélyt teremtettünk az ellenfelünk kapuja előtt. Előbbitől szerencsétlen góllal kikaptunk, utóbbit szemfüles góllal megvertük! A jó hangulat után azt gondolta néhány gyerek, hogy elég csak a mezt felküldeni a pályára, nem kell futni és küzdeni a győzelemért. Emiatt a Tiszakécske és az SC Hírös-Ép csapatai sajnos fizikálisan felülmúltak bennünket és jöttek a hibák is. A torna elején mutatott focira kimondottan büszkék lehetünk és nagyon tetszett Szebellédi, Dobos, illetve Pogány játéka.  

A KLC B csapata is helytáll a tornán. Bánhidi Ádám értékelése: – A négy meccsen rengeteget léptünk előre csapatjátékban. Sajnos ez nem párosult győzelemmel, de sokkal több gólt rúgott a csapatunk, mint ezelőtt. Ha így tudjuk ezt a javulást tartani, annak legközelebb meg is lesz az eredménye. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu