Két perc alatt fordított a végjátékban az U17

A gólokat két cserejátékos hozta össze

A REAC otthonában lépett pályára U17-es csapatunk a regionális bajnokság 8. fordulójában. A fővárosi találkozó első félidőjében egyik csapat sem talált a kapuba, majd a fordulást követően a hazaiak megszerezték a vezetést, ám a mieink nem adták fel és a végén a csereként beálló Diószegi, illetve Asztalos találataival fordítani tudtak. A KLC jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán, de az élmezőny nagyon sűrű, csupán három pont választja el az első helyezettől.

Pap Szabolcs vezetőedző értékelése: – Kicsit tompán kezdtük a mérkőzést, sok hibával pontatlanul játszottunk. Hiába dolgoztunk ki 3-4 helyzetet, a csapatból hiányzott most az a plusz hogy ezeket gólra tudjuk váltani. A második félidőben már élesebbek voltunk, de egy beadás után a REAC szerzett vezetést. Ezután szinte felbillent a pálya, mentünk előre az egyenlítő gólért, amit egy szöglet után sikerült is megszerezni, majd a hajrában egy beívelés után sikerült megszerezni a győztes gólt is. A mérkőzés képe alapján megérdemelt győzelmet arattunk, sokkal több helyzetet dolgoztunk ki, mint az ellenfelünk. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez!

REAC Sportiskola SE – Mercedes KLC 1–2 (0–0)

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 8. forduló
2023. október 28.
Budapest, Szántóföld utcai Sporttelep

A KLC összeállítása: Csizmadia L. – Kothencz, Barna, Csizmazia D. (Asztalos 74.), Czumbil – Losonci, Ozsváth, Doktor – Zábrádi, Nagy G. (Dienes 86.), Nagy D. (Diószegi 62.).

Gólszerzők: Engel Dominik Balázs (59.), ill. Diószegi Kristóf Balázs (82.), Asztalos Dániel Sándor (84.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu