Már négy mérkőzés óta tart az U13-as csapat győzelmi sorozata

Ezúttal a Dunaújváros ellen nyertek Szalai Krisztoferék

Az U13-as fiú csapatunk szombaton a Dunaújvárost fogadta a Széktói Stadionban. A küzdelmes találkozó a 2-0-s sikerünkkel zárult., így már négymeccsesre duzzadt a győzelmi szériánk!

Szalai Krisztofer vezetőedző értékelése: – A hosszú hétvége miatt sokan elutaztak, ezért több hiányzóval vágtunk neki a mérkőzésnek, amelyet nagyon jól kezdtünk, hiszen már a 2. percben sikerült megszereznünk a vezetést. Az első negyed vége előtt 2 perccel ismét betaláltunk, Borsos Hunor duplázott. A hátralévő 60 percben kontroll alatt tartottuk a meccset, komoly esélyeink is voltak, hogy növeljük előnyünket, de amivel a legelégedettebb vagyok, hogy ismét sikerült lehozni egy mérkőzést kapott gól nélkül! A fiúk egyre jobban magukévá teszik az elvárt játékstílust, ami a magas letámadáson, és a labda folyamatos nyomás alatt tartásán alapszik. Nagyon jó ütemben indítottuk a pressing-jeinket, mindenki tudta, mikor, és melyik zónában kell nyomást helyezni az ellenfeleinkre. Amikor nálunk volt a labda, remekül járattuk azt, többször szépen forgattuk meg a játékszert, amelynek következtében a súlypont áthelyezéseinkből több gyors támadást tudtunk vezetni a széleken. Végig egységesek maradtunk, a játék összes fázisában. Nagyon jó formában vagyunk, az utolsó 4 mérkőzésünket megnyertük, szeretnék ezt egy újabb győzelemmel megkoronázni a bajnokság utolsó fordulójában, amivel célunk megszerezni a 2. helyet az alsóházban. Külön ki szeretném emelni a fiatalabb játékosokat, Kunos Benedek, Gál János, Kovács Balázs, és a kapuban Kovács László is nagyon magabiztos játékot nyújtottak, utóbbi egy büntetőt is hárított, ezúton szeretném megköszönni Kovács András kollégámnak, hogy a rendelkezésemre bocsátotta őket!

Mercedes KLC – Dunaújváros PASE 2–0 (2–0)

A KLC összeállítása: Kovács László – Téti Zsombor, Telek Dominik, Kunos Benedek – Horváth Szilárd, Borsos Hunor – Csikai Vendel, Gál János, Fülöp Ákos.
Csereként a pályára lépett: Kovács Balázs

Gólszerző: Borsos Hunor (2)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu