Megérdemelt sikert aratott idegenben az U17

Négy góllal múlta felül ellenfelét Pap Szabolcs együttese

Vácra látogatott az U17-es kiemelt bajnokság keleti-csoportjának harmadik fordulójában az U17-es fiú csapatunk. A mieink a KISE és a Gödöllő elleni vereségek után Vácott mindent beleadva küzdöttek azért, hogy megszerezzék első pontjaikat az új szezonban. Ennek megfelelően jól is kezdték a találkozót, hamar kétgólos előnyre tettek szert, majd ezt megduplázva végül 4–0-s sikert arattak.

Pap Szabolcs vezetőedző értékelése:Jól kezdtük a mérkőzést, már az elején sikerült helyzeteket kialakítanunk és gólokat szereznünk. Az első negyedóra végére 2–0-s előnybe kerültünk. A váci csapat próbált támadni, de ezeket a támadásokat a védelemnek sikerült hatástalanítani. A félidő közepén egy szép kontra után egy átlövésből megszereztük a harmadik gólunkat is, így 3–0-val mentünk szünetre. A második játékrész eleje a váci csapaté volt, de egy jogos tizenegyes után eldöntöttük a mérkőzést. Ezután is voltak még helyzeteink, de ezeket nem tudtuk értékesíteni. Úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk, mert az egész mérkőzés folyamán pontosabbak, élesebbek voltunk, mint a jó erőkből álló hazai csapat.

Vác VLSE – Mercedes KLC 0–4 (0–3)

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 3. forduló
2023. szeptember 16., szombat, 11:00

A KLC összeállítása: Bogdán – Kothencz, Barna, Czumbil, Pusztai – Losonczi, Ozsváth, Doktor – Zábrádi, Nagy G., Nagy D. Cserék: Dérfi, Terbe, Dienes, Hegedűs, Asztalos.

Gólszerzők: Demeter Gergő (7. – öngól), Zábrádi Benjámin (10., 31.), Doktor Ádám (53. – tizenegyesből)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu