Megérdemelt sikert aratott idehaza az U17

Végeredmény: 5–1

U17-es csapatunk két vereséggel rajtolt az új szezonban, ám legutóbb megszerezte első pontjait a bajnokságban, miután Vácott magabiztos, 4–0-s sikert aratott. Vasárnap hazai környezetben léptek pályára a mieink és azt a BVSC-t fogadták, amely egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel állt. A kecskemétiek remekül futballoztak, és újabb négygólos sikert arattak.  

Pap Szabolcs vezetőedző beszámolója: – A tabellán előttünk álló BVSC látogatott hozzánk. Azt kértem a fiúktól, hogy a Vác ellen mutatott játékot próbálják folytatni, ami sikerült is a jó erőkből álló fővárosiakkal szemben. A mérkőzés elején mindkét csapatnak volt helyzete, de a vezetést nekünk sikerült megszerezni, ezután egy ziccert értékesítve 2–0-s előnyre tettünk szert. A félidő további részében ellenfelünk hosszú labdákkal próbálkozott, amit a védelemnek sikerült hatástalanítani. A második játékrészben egy középpályán szerzett labdából megszereztük a harmadik gólt, amely eldöntötte a mérkőzést. A folytatásban tudtuk tartani a játékunk színvonalát és egy jogos tizenegyest értékesítve 4–0-ra módosítottuk az eredményt. A mérkőzés végén betalált a BVSC, de erre is volt válasza a csapatnak, egy perccel a kapott gól után ziccerig játszva egy akciót állítottuk be az 5–1-es végeredményt. Véleményem szerint megérdemelten tartottuk itthon a három pontot!

Mercedes KLC – BVSC-Zugló 5–1 (2–0)

MLSZ Regionális U17 Kiemelt Kelet 4. forduló
2023. szeptember 24., vasárnap
Kecskemét, Széktói Stadion

A KLC összeállítása: Bogdán – Kothencz, Czumbil, Barna – Kis E., Ozsváth, Losonczi (Asztalos 69.), Doktor (Terbe 85.), Zábrádi (Csizmadia 66.) – Nagy D. (Diószegi 46.), Nagy G. (Marton 66.).

Gólszerzők: Nagy Gábor (15.), Nagy Dávid (20.), Doktor Ádám (52., 79.), Asztalos Dániel (88.), ill. Orere Vince (87.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu