Nagyon erős ellenfél ellen kezdtek jó eredménnyel a bajnokságban az U16-os fiúk

Igazságos döntetlen született

A Törökszentmiklós ellen kezdte meg az új szezont a Kecskeméti LC U16-os fiú csapata. A találkozó jól indult a mieink számára, hiszen bő félóra után tizenegyesből vezetést szereztek Makai révén. A vendégsereg gyorsan kiegyenlített, majd nyomott a vezetést jelentő találatért, de KLC jó játékkal itthon tartotta az egyik pontot.

Nagy Lajos vezetőedző értékelése: – Ezen a mérkőzésen igazságos döntetlen született. Büntetőből sikerült a vezetést megszereznünk, de ellenfelünk egy távoli lövésből egyenlített még az első félidőben. A szünet után több helyzetet alakítottunk ki, ám ezeket sorra el is hibáztunk. A meccs vége felé a Törökszentmiklós fizikálisan fölénk nőtt, és közel állt a győzelemhez. Sikerként könyvelem el a megszerzett bajnoki pontot, hiszen nagyon erős csapattal találkoztunk! Csapatunkból kiemelkedő teljesítményt nyújtott Dóka Dávid, Farkas Kornél, Szabó Ármin, Makai Sándor Bendegúz, illetve Kovács Milán.

Kecskeméti LC – Törökszentmiklós 1–1 (1–1)

MLSZ Pest, Regionális U16, alap Középdéli csoport, 1. forduló
2023. szeptember 2., szombat, 10:00
Kecskemét, Széktói Stadion, műfüves

A KLC összeállítása: Németh – Palincsár, Dóka, Kovács, Pongó – Farkas, Makai – Andrássi, Kiss-Pál, Jakab – Szabó. Cserék: Berényi, Rácz, Kapás, Kelemen, Tősi, Fügedi.

Gólszerző: Makai (35. – büntetőből), ill. Fricz (43.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu