Negyedik hely Kiskunhalason

Új játékosok is bemutatkoztak

A Mercedes-KLC U8-as csapata Kiskunhalason vett részt a Szilády Kupán, melyen új játékosokkal soraiban a negyedik helyen végeztek a gyerekek.

Kovács András értékelése: – Ezúttal 10 fős kerettel szerepeltünk a tornán, új igazolásaink közül Korcsog Gábort és Okoro Kamsiyochi-t sikerült versenyhelyzetben kipróbálni. Négy mérkőzésünk felemásan sikerült. A gyerekek egész tornán szokásukhoz híven akartak, küzdöttek. Nagyon sok szép gólt rúgtak bombázóink a Kecskeméti UFC-nek és a házigazda Szilády-RFC-nek is. Olykor a halasi pókok a kapu felső sarkában kényelmetlenül érezhették magukat. Ezen a napon labdavesztések után nem sikerült azonnal visszaszerezni a játékszert, védekezésünk rendezetlen volt, többször kapunk előtt eladtuk a labdát. Nem csoda, hogy ezeket a PMFC és a LUA Baja ügyes játékosai kihasználták. Negyedik helyezésünkért minden játékosom lelkiismeretesen megdolgozott, amiért dicséret jár az egész csapatnak.

Keret: Bács Botond, Ben Rached Rayen, Galambos Gergő, Korcsog Gábor, Liptai Áron, Liptai Olivér, Okoro Kamsiyochi, Rigó Róbert, Schóber Zalán, Szivák Richárd       

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu