Őszi bajnok az U14-es csapat

Bakos Tamás „A” csapata minden meccsét megnyerte.

Értékelőinket ezúttal a Mercedes-KLC „A” csapatával folytatjuk, mely a megyei bajnokságban versenyez idén. Bakos Tamás együttese nagyon szépen zárta az őszt, hiszen minden meccsüket megnyerték.

Az U14 szereplésén nem sokat kell elemezni, hiszen nyolcból nyolc bajnokit megnyertek, emellett 45 szerzett, illetve 10 kapott góljuk mindkét mutatóban a legjobb a teljes mezőnyt nézve. Egyetlen elmaradt mérkőzésük éppen a második Kunszállás elleni derbi lesz majd, amennyiben azt is megnyerik, nehéz lesz őket megelőzni már a szezon végéig.

Bakos Tamás értékelése:

„Nyolc meccset tudtunk lejátszani, ősszel, ezeket kivétel nélkül meg is nyertük, a 45-10-es gólkülönbség sem nevezhető rossznak. Összességében elégedett vagyok a srácokkal, de vannak persze hiányosságok, amiket minden héten igyekszünk kiküszöbölni. Nem emelnék ki senkit, kiválóan működött a csapategység, sok új játékos is csatlakozott hozzánk, akik még most ismerkednek a játékkal. Rácz Kristóf nevét azért kiemelném, hiszen 17 góllal holtversenyben vezeti a góllövőlistát, de ehhez kellettek a csapattársak is. Gratulálok a csapatnak, illetve köszönöm a háttérmunkát Dunai Tamásnak és a szülőknek! Mindenkinek jó pihenést, kellemes ünnepeket kívánok!”

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu