Öt góllal múlta felül a Miskolcot az U17

Zsinórban harmadik győzelmét könyvelhette el Ozsváth Ferenc csapata

Az U17-es regionális bajnokság 9. helyén álló KLC vasárnap a sereghajtó Miskolcot fogadta hazai pályán. A találkozón a sokkal esélyesebb kecskemétiek hamar megmutatták, hogy ezúttal nem sok keresnivalója lesz az ellenfélnek. Rögtön a kezdő sípszó után nekimentek a miskolciaknak, és ennek meg is lett az eredménye. A hírös városiak végül 6–1-re diadalmaskodtak! Selmeci Márk négy, Fleig Áron kettő góllal vette ki a részét a nagyszerű győzelemből.

Külön öröm, hogy öt nyeretlenül megvívott csata után a Miskolc elleni siker egymás után már a harmadik győzelme volt a KLC-nek. Korábban a Balmazújvárost 3–0-ra, míg a Vácot 2–1-re győzték le Ozsváth Ferenc tanítványai.

A vezetőedző így értékelt a 6-1-es győzelem után: – Remek ritmusban kezdtük a mérkőzést, melynek következtében már az ötödik percben 2-0-ra vezettünk! Ezután is jól működött a támadójátékunk és látványos akciók után újabb gólokat lőttünk, így végleg eldöntöttük a három pont sorsát. A második félidőben egy jobban játszó ellenfél ellen tartottuk az eredményt, majd még egy szépségdíjas gólt is tudtunk szerezni.

Mercedes KLC – MVSC-Miskolc 6–1 (5–0)

MLSZ Regionális U17, Kiemelt Kelet, 20. forduló
Kecskemét, Széktói Stadion
2023. április 16., vasárnap, 13:00

A KLC összeállítása: Zsikla – Bedics (Marton 73.), Fleig (Kakas 83.), Fazekas, Selmeci (Rafael 73.), Kecskeméti, Bujdosó, Ozsváth Á. (Csizmadia 60.), Zoboki, Jakab (Huszárik 60.), Somodi.

gólszerzők: Fleig (3., 79.), Selmeci (5., 10., 32., 43.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu