Rengeteg gyermek az első tavaszi Bozsikon

Elindult a szezon.

Megkezdődött a tavasz a Bozsik-programban is, az első tavaszi fesztiválon összesen 230 gyermek jött össze klubunk szervezése mellett.

230 gyermek részvételével rendezte meg az első tavaszi Bozsik Fesztivált a Kecskeméti LC Körzet Központ. Mivel a téli teremtornák elmaradtak, ezért érezhetően mindenki nagyon várta ezt az eseményt. Az U7-es korosztály lebonyolítása két fordulóban történt, így a kisebb korosztály még jobban élvezhette a játékot, törekedve ezzel a minőségre. U9 korosztályban sikerült a csapatok számát tovább növelni, így 24 csapat 152 játékosa mérte össze tudását, hét pályán, más-más erősségű csoportokban. Az esemény végén 47 gyermek kapott külön elismerést a kiemelkedő teljesítményéért.

A fesztivál felelős szervezője: Nagy Tamás (szakmai vezető), Bodnár István Aurél (operatív vezető)

Péntek József (U9) értékelése: – Nagyon várták a fesztivált a gyerekek, hisz a megnövekedett létszám miatt nem mindenki tudott eljutni a téli teremtornákra, így remek alkalom adódott számukra, hogy meg tudják mutatni versenykörülmények között, hogy mennyit fejlődtek az elmúlt időszakban. U9-es korosztályban - kiegészülve az U8-as 2014-es srácokkal - 25 gyerekkel vettünk részt, amely létszám a tavasz folyamán még nőni fog. Az újonnan belépő gyerekek nagyon élvezték a tornát, sok gólt rúgtak, nagyon sokat fejlődött a csapatjátékuk. A régi motorosoknál volt némi hiányérzetem technikai kivitelezésben, a tanultak pályán való alkalmazásában, amelyeket meg fogunk beszélni, de hozzáállásban nem volt probléma, mindenki nyerni szeretett volna. Összességében nagyon sok jó egyéni teljesítményt láttam a tornán más csapatok játékosaitól is.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu