Rengeteg helyzetet dolgozott ki, döntetlent ért el az U15

A Kiskunfélegyháza otthonában vendégeskedtek Bende Csaba tanítványai

A bajnokság 13. fordulójában az utolsó előtti helyezett félegyháziakkal csaptak össze idegenben a tabellán 5. helyen álló mieink. A találkozó esélyesei egyértelműen a kecskemétiek voltak, ám hiába a rengeteg kidolgozott helyzet, be kellett érniük a döntetlennel. Csapatunk december 2-án hazai pályán a Békéscsaba ellen zárja az őszi szezont.

Bende Csaba vezetőedző értékelése: – Most megtapasztaltuk, hogy milyen az, amikor jobbak vagyunk az ellenfelünknél, de a nagyobbnál nagyobb helyzeteket is kihagyjuk, a mezőny legjobbját csinálunk a hazai kapusból, amíg mi két kaput eltaláló lövésből két gólt kapunk. Volt, hogy egy percen belül két kapufát rúgtunk, majd üres kapu mellé lőttük a kipattanót. Sajnos az is igaz, hogy hátul az elemi és egyéni hibákból kapott góljainkkal felhoztuk az ellenfelünket és annyira azért nem vagyunk jók támadójátékban, hogy minden meccsen 3-4 gól kelljen ahhoz, hogy meccset nyerjünk.

Kiskunfélegyháza – Mercedes KLC 2–2 (2–1)

MLSZ regionális U15 alap Délkeleti csoport 13. forduló
2023. november 26.
Kiskunfélegyháza, Honvéd Sporttelep

A KLC összeállítása: Mészáros (Német 41.), Pálfy, Rafael, Kovács K. (Ország 62.), Tóth Sz., Brútyó, Kothencz, Raskó, Szivák (Rácz (65.), Szabó M., Rimóczi.

Gólszerzők: Such Balázs (33.), Dorogi Márk Zsolt (40.), ill. Tóth Szilárd (22.), Szabó Márton Kristóf (45.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu