Rövid idő alatt három meccset játszottak

Szoros menetrend

A Mercedes-KLC U17-es csapata három bajnokit is veretlenül vívott meg rövid idő alatt, ezekre tekintettünk vissza Pap Szabolcs vezetőedzővel.

Mercedes-KLC – Gyula 3-1

Pap Szabolcs: Egy jó erőkből álló csapatot fogadtunk az elmaradt mérkőzésen, akik így tovább erősödtek az U19-ből visszajátszókkal. Ennek megfelelően az első félidő a fogás keresésről szólt, inkább vendég fölénnyel, de a második félidőnek két friss emberrel vágtunk neki aminek két perc alatt meglett az eredménye. Irányítottuk a játékot és megérdemelten megszereztük a vezetést is. Sajnos a mérkőzés végére fejben többen elfáradtak és a semmiből összehozunk egy 11-est a gyulaiaknak, amit értékesítettek. Az utolsó 10 percben észhez tért a csapat, helyezetek sokaságát dolgozta ki, amit gólra is váltottunk, megérdemelt győzelmet arattunk.

Tiszakécske – Mercedes-KLC 3-3

Pap Szabolcs: Jól kezdődött számunkra a mérkőzés mert egy szép akcióból sikerült megszerezni a vezetést, ám ezután belekényelmesedtünk a játékba és egy hibánkat a lelkes hazai csapat kihasználta. A második félidőben megérezte a csapat, hogy ez kevés lesz és sikerült is két gólt szereznünk. Ezután rengeteg helyzetet hagytunk ki, míg az ellenfél egy átlövésből szépíteni tudott, majd az utolsó percben ki is egyenlített.

Mercedes-KLC – OMTK 3-1

Pap Szabolcs: Az eddigi legjobb csapat látogatott hozzánk ebben a szezonban, tisztában voltunk az Orosháza játékstílusával. Fel is készültünk rájuk, de valahogy idő kellett, hogy ez eredményhez vezessen. Csak a második félidőre sikerült feltörni a lelkes és harcos vendégcsapat játékát, amikor már szép akciókat vezetve gólokat tudtunk szerezni. Örülünk a győzelemnek és készülünk a következő feladatra.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu