Sok volt a hiányzó, kikapott a listavezetőtől az U13

A Soroksár magabiztosan győzött

Szombaton a Soroksár csapatát láttuk vendégül, ők az abszolút elsők a bajnokságban, eddig az összes mérkőzésüket megnyerték, és ezúttal is ők diadalmaskodtak.

Szalai Krisztofer vezetőedző értékelése: – Sajnos az őszi szünet miatt nagyon sok játékos elutazott, így a héten értékelhetetlen volt az edzésmunkánk, külön köszönet annak, aki megjelent és dolgozott, de sajnos nagyon kevés volt az ilyen. A mérkőzésen is öt hiányzónk volt, köztük a kapusunk és a csapatkapitányunk, így egy mezőnyjátékosunk állt be a kapuba Méhes Lajos személyében, aki a körülményekhez képest maximálisan helytállt, büntetőt is hárított. Sok értékelni való nem nagyon van ezután a találkozó után, a mi keretünk nem bírja el, ha ilyen mennyiségű és minőségű hiányzóink vannak, így az eredmény se lett reális, sokkal jobb csapat a Soroksár, de ennyi gólt nem lehet kapni egy azonos besorolású klubbal szemben. Azon leszünk, hogy az utolsó két mérkőzésen jó és eredményes játékkal zárjuk le az őszi szezont. A két 2012-es játékosnak ezúton is gratulálok, Kovács Andrisnak pedig köszönöm a segítséget!

Mercedes KLC – Soroksár 0–9

A KLC összeállítása: Méhes Lajos – Kunos Benedek, Kovács Martin, Telek Dominik, Téti Zsombor – Kovács Balázs, Polgár Levente, Csikai Vendel – Fülöp Ákos. Csereként pályára lépett: Solymosi Dániel, Nagy Benett.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu