Tanulságos mérkőzésen vannak túl az U19-esek

Nem tudtak pontot rabolni Mezőkövesden

A forduló előtt még győzelem nélkül álló mezőkövesdi alakulat otthonában lépett pályára szombaton U19-es gárdánk. A találkozót a mieink három győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel várták, így a meccs előtt bizakodhattak a jó eredményben, ám ezen a mérkőzésen semmi sem jött össze számukra. Az összecsapás első félidejében hosszabb időre hullámvölgybe kerültek Ozsváth Ferenc tanítványai, ebből kikászálódni már nem tudtak, így végül 6-0-ra kikaptak. A találkozónak megvannak a maga tanulságai, ezekből minden bizonnyal tanulni is fognak a KLC-s srácok.

Ozsváth Ferenc vezetőedző értékelése: – Jó ritmusban kezdtük a mérkőzést, amely eltartott a 22. percig, amikor a játékvezető egyetlen, de súlyos hibáját követően (kapusunkat labdástól betolták a gólvonalon belülre) kapunkba került a labda. Ez sajnos annyira megzavarta a fiúkat, hogy 15 perc alatt még két nagy egyéni hibát vétve óriási előnybe hoztuk az ellenfelet. A második játékrészben 4-5 helyzetig jutottunk, de gólt nem sikerült szerezni. Tanulsága a mérkőzésnek, hogy a váratlan tévedésekre, hibákra fel kell készülni mentálisan és nem szabad elengedni a meccset, mindig küzdeni kell és sosem szabad feladni.

Mezőkövesd – KLC 6–0 (5–0)

MLSZ Regionális U19 Kiemelt Kelet 6. forduló
2023. október 7.
Mezőkövesd Zsóry Edzőközpont

A KLC összeállítása: Zsikla – Zoboki (Somodi 63.), Bujdosó, Banó, Kecskeméti, Fekete, Ludvigh (Marton 77.), Ruzsonik, Tóth B., Kakas, Schneider.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu