Tartalékos csapattal is nagyot küzdött az éllovas ellen az U17

A kecskemétiek erősen megtizedelt csapattal álltak ki a REAC ellen

Az U17-es kiemelt regionális bajnokság 23. fordulójában a REAC otthonában lépett pályára a KLC. Különböző okok miatt olyan csapattal kényszerült felállni a kecskeméti csapat, amelyben a legtöbben számukra ismeretlen poszton játszottak. Ennek ellenére játékban sokszor méltó ellenfele volt a fővárosiaknak a KLC. A meccs esélyese egyébként azért is a REAC volt, mert a legjobb formában lévő U17-es gárdáról van szó. A sárga-kékek vezetik a bajnokságot, míg a KLC a 10. helyen áll. Ennek megfelelően végül a REAC hazai pályám 3–0-ra győzni tudott.

Ozsváth Ferenc vezetőedző értékelése: – Erősen tartalékos csapatunk az első negyedóra kivételével méltó partnere volt az éllovas ellenfelünknek. Betegségek, sérülések és ballagások miatt megtizedelt csapatunk több helyen olyan játékossal állt ki, akik azon a poszton először, kényszerből játszottak. Így több helyezkedési hibát vétettünk, ezáltal gyorsan kétgólos előnyre tettek szert vendéglátóink. A második játékrészben sokáig domináltunk, de három-négy helyzetet elpuskázva nem sikerült gólt lőni.

REAC Sportiskola SE – Mercedes KLC 3–0 (2–0)

MLSZ Regionális U17, Kiemelt bajnokság, keleti-csoport, 23. forduló
Budapest, Szántóföld utcai Sporttelep
2023. május 07., vasárnap, 10:00

A KLC összeállítása: Zsikla – Bedics (Ozsváth 59.), Rácz, Fazekas, Zoboki K., Kecskeméti, Zoboki D., Kovács (Doktor 46.), Jakab (Huszárik 46.), Csizmadia, Somodi (Vári 59.). Edző: Ozsváth Ferenc.

A REAC gólszerzői: Jónás (10., 13.), Varga Á. (80.)

 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu