Tisztesen helytálltak a listavezető ellen az U16-os fiúk

Nagy Lajos csapata mindent megtett ezen a meccsen

 

A bajnoki címre esélyes, a tabellán első helyezett, a forduló előtt 11 meccséből tízet megnyerő Kincsem SE csapatát látta vendégül U16-os fiú csapatunk. A szombati találkozón a mieink nagyot küzdöttek, ám a második félidőben ellenfelünk végül nehezen, de a maga javára tudta billenteni a mérleg nyelvét. Csapatunk jelenleg a 8. helyen áll a tabellán.   

Nagy Lajos vezetőedző értékelése: – Az első helyezett csapatot fogadtuk ezen a mérkőzésen. Az első félidőben masszívan védekeztünk, kevés helyzet alakult ki mindkét oldalon. A szünet után megszerezte a vezetést az ellenfelünk egy lepattanó labdából. Ezután nagyon sokat tettünk az egyenlítésért, de ellenfelünk igazolta jó hírét, nem sok helyzetet engedett kialakítani. A mérkőzés legvégén kaptuk a másik két gólt, ekkor már több területet adtunk ellenfelünknek, amit könyörtelenül kihasználtak. Dicséret illeti a csapatomat, nagyon-nagyot küzdöttünk, hogy kevés gólon tartsuk ellenfelünket. Két mérkőzésünk van még hátra, mindkettőn győzelmi esélyekkel lépünk pályára!

KLC – Kincsem SE 0–3 (0–0)

MLSZ regionális U16 alap Középdéli csoport 12. forduló
2023. november 18.

Összeállítás: Tóth – Pongó, Dóka, Kovács, Jakab – Makai, Kelemen – Farkas, Kis-Pál, Szabó – Andrássi. Cserék: Németh, Kapás, Csányi, Papp, Fügedi, Fogl, Rácz

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu