Tisztességesen küzdöttek az U12-es fiúk

A Bugyi SE ezúttal felülkerekedett

Az 5. fordulóban a Bugyival találkozott a KLC U12-es fiú csapata. A mérkőzésen becsületesen küzdött, de végül alulmaradt esélyesebb ellenfelével szemben a kecskeméti együttes. A végeredmény 5–2 lett a Bugyi javára.  

Kovács András vezetőedző értékelése: – A mérkőzés elején kiderült, hogy ellenfelünk összjátékban, technikailag előrébb tart nálunk. Labdabirtoklást uralták, csapatunk ahogy eddig minden mérkőzésen, becsülettel küzdött. A félidőig technikai hátrányunkat tudtuk ellensúlyozni nagy akarással, és mint a múltheti érdi mérkőzésen is, sikerült egyenlítenünk. Az utolsó két negyedben ahogy egyre jobban fáradtunk, lankadt a figyelmünk, a Bugyi SE támadásait egyre kevésbé tudtuk megakadályozni. Ellenfelünk három találatára ekkor már nem tudtunk válaszolni. A gyerekekkel a végén röviden megbeszéltük a hiábákat, illetve a jó megoldásokat is! Első alap célunkat elértük, méltó ellenfelei voltunk mindenkinek az elmúlt három fordulóban. A következő lépcsőfok a pontszerzés kell legyen, ezért fogunk tisztességesen készülni a következő hetekben!

Mercedes-Kecskeméti LC – Bugyi SE 2–5

MLSZ regionális U12 alap Közép A-csoport 5. forduló
2023. október 8., 10:00
Kecskemét, NJE Gamf Kar

A KLC összeállítása: Kovács K. – Solymosi, Kunos, Kucsera, Olajos B., Kovács B., Olajos M., Kéri, Bernard. Csere: Tajti, Hegyi, Németh, Lévai, Cséplő.

A KLC gólszerzői: Kucsera Gergely, Kunos Benedek

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu