Tornagyőztes lett hétvégén az U13-as fiú csapatunk

Szalai Krisztofer tanítványai Dabason vettek részt egy négycsapatos tornán

A kupa folyamán minden csapat játszott mindegyikkel, így összesen 90 perces terhelést kaptak a játékosok.

Az első mérkőzésen 0–0-ás döntetlennel zártunk a Grund FC ellen, a második mérkőzésen 1–0-ra nyertünk a házigazda Dabas ellen, az utolsó mérkőzésen – ami a torna alakulása folyamán a döntőnek bizonyul – a Bugyi ellen 3–0-ra nyertünk. A KLC a 7 szerzett ponttal elhódította a kupát!

Szalai Krisztofer vezetőedző így foglalta össze a látottakat: – Nagy melegben játszottuk a mérkőzéseket, és talán ennek is köszönhetően az első találkozónkon még tompák voltunk. Nem tudtuk sokat birtokolni a labdát, a labdaszerzéseink után igyekeztünk gyors kontrákat vezetni, de ezen a mérkőzésen nem volt benne a játékunkban a gól. A másik két meccsünkön már sikerült a saját stílusunkban játszani, többet volt már nálunk a labda, sokkal kezdeményezőbben játszottunk. A heti edzésmunkában két fontos dologra helyeztük a hangsúlyt: a labda vonala mögötti megfelelő támogató játék kialakítására, illetve arra, hogy a labdabirtoklás során igyekezzünk létszámfölényt kialakítani a labda körül. Ezekből a döntő mérkőzésen kaptam vissza a legtöbbet, ahol a három rúgott gólunkon kívül rengeteg jó minőségű gólhelyzetet sikerült kialakítani. A védekezésünkkel maximálisan meg vagyok elégedve, kapott gól nélkül hoztuk le a tornát, a felállt védekezésünk is rendben, volt, nem tudtak minket megbontani, és az átmenetekben is hibátlanul alkalmazták a fiúk Rest defence-t, aminek köszönhetően nem hagytunk területeket az ellenfél támadóinak, sokszor még re-kontra támadásokat is tudtunk vezetni. Gratulálok mindenkinek, külön öröm számunkra, hogy mi adtuk a torna gólkirályát Csikai Vendel személyében és a torna legjobb kapusát Virág Géza személyében!

Csapat tagjai: Virág Géza, Méhes Lajos, Csikai Vendel, Papp Levente, Hagyó Levente, Polgár Levente, Horváth Szilárd, Téti Zsombor, Tari Tivadar, Vincze Zoltán, Borsos Hunor, Telek Dominik

Eredmények:

KLC – Grund FC 0–0

Dabas – KLC 0–1

KLC – Bugyi 3–0

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu