U15: két meccs, két gólzárporos döntetlen

Előző héten az Orosházával és a Mórahalommal is összecsapott Bende Csaba együttese

Szerdán hazai pályán az Orosháza volt az ellenfél, a találkozó első félidejében csak egy gól született, ám a fordulást követően záporoztak a találatok és végül 3-3-as döntetlen lett a vége, míg vasárnap Mórahalomra látogattak a mieink, ahol hasonló forgatókönyv után, az első félidei 1-0-t követően 2-2 lett a végeredmény.

Bende Csaba értékelése az orosházi meccs után: – Ezen a mérkőzésen talán a legjobb összeállításunkban álltunk fel ugyanis most először visszajátszott az U16-ból Makai és Jakab. Nagyszerűen játszottunk egy jó képességű ellenfél ellen. A  mezőnymunkánk végig rendben volt, sajnos lerontottuk a teljesítményünket a pontrúgások védekezésével. Két szögletből is gólt kaptunk, ráadásul a másodikat már a hosszabbitásban. A jó játék nem mindig elég a győzelemhez, fontos a koncentráció, a figyelem a meccs legvégéig. Ebben mindenképp fejlődnünk kell mert igy nehéz lesz rangadót nyerni.

Bende Csaba értékelése a mórahalmi meccs után: – A szerdai mérkőzéshez képest sok változás volt, hiszen több játékosom betegség és sérülés miatt hiányzott. Irreálisan nagy szélben játszottunk, ami miatt játékban két ellentétes félidő alakult ki. Az elsőben mi szorultunk be a saját kapunk elé, nehezen bontakoztunk ki és örülhettünk, hogy csak egy gólt kaptunk. A második félidőben váltottunk, bátrabban támadtunk és sikerült is forditanunk. Sajnos ismét nem bírtuk a meccs végét, de összességében a helyzeteket tekintve igy is örülhettünk a megszerzett egy pontnak.

A KLC összeállítása az Orosháza ellen: Német - Csordás, Pálfy, Rafael, Bajnóczi (Tóth Sz. 41.), Jakab, Makai, Kothencz (Szivák 67.), Raskó (Kovács K. 61.), Szabó M., Rimóczi (Brútyó 41.).

A KLC összeállítása a Mórahalom ellen: Mészáros - Csordás (Gere 73.), Rafael, Szabó M., Kovács K. (Ország 78.), Tóth Sz. (Pálfy 50.), Brútyó, Kothencz, Raskó, Szivák, Rácz. 

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu