U15: Öt különböző gólszerző, ötgólos siker

Nagyszerű győzelem Békéscsabán

Békéscsabára utazott U15-ös csapatunk vasárnap, hogy megmérkőzzön ellenfelével a regionális bajnokság 5. fordulójában. A mieink két győzelemmel és két vereséggel várták ezt a találkozót, míg a Békéscsaba az első fordulóbeli, Tiszakécske elleni sikere óta kétszer is kikapott. Ezen az összecsapáson végig az történt, amit a mi játékosaink akartak, domináltak és fantasztikus, 5–0-s sikert arattak!

Bende Csaba vezetőedző értékelése: – A héten más jellegű munkát végeztünk, egy kicsit játékosabb, vidámabb edzések mellett csapatépítő programként kiszurkoltuk a felnőttcsapat továbbjutását a kupában. A múlt heti vereség hibáit átbeszélve nagyobb motivációt, energiát, sokkal jobb hozzáállást vártam és kértem a gyerekektől. A fiúk most ezt nagyon átérezték és tulajdonképpen esélyt sem adtak az ellenfelünknek, az idény eddigi legjobb játékával nyertünk!

Békéscsabai UFC – Mercedes KLC 0–5 (0–3)

MLSZ regionális U15 alap Délkeleti csoport 5. forduló
2023. 10. 01., 12:00
Békéscsabai Kórház utcai Stadion

A KLC összeállítása: Mészáros – Csordás, Pálfy, Rafael, Bajnóczi (Brútyó 41.), Arató (Rimóczi 50.), Kovács K., Tóth Sz., Kothencz, Raskó (Szivák 45.), Szabó.

Gólszerzők: Raskó Endre István (15.), Szabó Márton Kristóf (27.), Kothencz Előd András (30.), Arató Alex Benjamin (49.), Brútyó Dávid (71.).

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu