U17-es fiú csapatunk is továbbjutott a Kupában

Az első percben hátrányba kerültünk, mégis továbbjutottunk!

Gödöllőn lépett pályára hétvégén a KLC U17-es csapata. Pap Szabolcs együttese a továbbjutás reményében utazott ellenfeléhez, ám a találkozó nem indult jól, ugyanis a hazaiak már az első percben előnybe kerültek. Csapatunk azonban nem adta fel, hamar felvette a ritmust és átvette az irányítást is. Ennek előbb egyenlítés, majd a meccs végén győzelem lett az eredménye. A KLC végül 3–1-re győzött, és készülhet a Kupa második fordulójára.

Pap Szabolcs vezetőedző értékelése: – Nem a legjobb előjelekkel készültünk erre a kupamérkőzésre, sajnos betegség, nyaralás, sérülés és egyéb okok miatt sok játékos hiányzott. Úgy indultunk neki a meccsnek, hogy bár elsődleges a bajnokság és arra készülünk, jó lenne megnyerni a találkozót. Az előzetes erőviszonyok alapján két nagyon hasonló erejű csapat találkozott. A mérkőzés számunkra a lehető legrosszabb módon kezdődött, az első percben egy figyelmetlenség után gólt kaptunk. Ezután a félidő közepére átvettük az irányítást és megérdemelten egyenlítettünk. A második játékrészben a helyzetek száma alapján mindkét csapat megszerezhette volna a vezetést, de ez egy átlövésből nekünk sikerült majd egy perc alatt újabb gólt szereztünk, ezzel eldöntöttük a mérkőzést. Gratulálok a srácoknak a továbbjutáshoz!

Gödöllői SK – Mercedes KLC 1–3 (1–1)

MLSZ Országos U17 Kupa, 1. forduló
2023. augusztus 26., szombat, 13:00
Gödöllő, Szűcs Lajos Sportcentrum

A KLC összeállítása: Csizmadia - Kothencz, Asztalos, Molnár (Nagy G. 60.), Pusztai – Ozsváth (Tóthalmi 77.), Losonczy, Doktor, Diószegi – Nagy I. (Marton 67.), Zábrádi.

Gólszerzők: Hankó Bence (1.), ill. Asztalos Dániel Sándor (20.), Doktor Ádám (85.), Marton Milán (86.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu