Utolsó mérkőzésüket is megnyerték az U13-as fiúk

Zsinórban öt meccset húztak be a srácok

Csütörtökön Dabason zárta U13-as csapatunk a regionális bajnokság tavaszi szezonjának alsóházas küzdelmeit. A találkozót magabiztosan nyerték a mieink, akik nagyszerű, ötmeccses győzelmi szériával búcsúztatták azt az idényt.

Szalai Krisztofer vezetőedző értékelése: – Jó előjelekkel utaztunk a mérkőzésre, hiszen az utolsó 4 bajnokinkat megnyertük, szerettük volna egy 5 meccses győzelmi sorozattal megkoronázni a tavaszi szezonunkat. Ennek megfelelően agresszívan és agilisan kezdtük a találkozót, hamar megszereztük a vezetést, majd újabb két találatot szerezve magabiztos vezetésre tettünk szert (0-3). Az utolsó 20 percben kissé visszaesett a játékunk ritmusa, az ellenfél szépíteni tudott egy büntetővel, de így is sikerült magabiztos győzelmet aratnunk. Ezen a mérkőzésen a letámadáson alapuló védekezésünk nem mindig működött zökkenőmentesen, de ennek ellenére is meg voltak a labdaszerzéseink. A támadójátékunk ezen a napon kicsit direktebb volt a tőlünk megszokottnál, nem birtokoltuk sokáig a labdát, hanem próbáltunk gyorsan, pár átadásból eljutni az ellenfél kapujáig. Gratulálok a fiúknak, külön Bernard Máténak, aki 2012-es játékosként, magabiztos játékkal és góllal mutatkozott be a nagyobbak között. Összességében elégedett vagyok mind a mérkőzéssel, mind a tavaszi szezonunkkal, az utolsó 5 meccses győzelmi sorozatunknak köszönhetően a 2. helyen zártuk az alsóház küzdelmeit. Csikai Vendel személyében pedig a gólkirályt is mi adtuk, aki 12 gólt szerzett tavasszal.

METON-FC Dabas SE – Mercedes KLC 1–3 (0–2)

A KLC összeállítása: Virág Géza – Téti Zsombor, Telek Dominik, Kunos Benedek – Horváth Szilárd, Borsos Hunor – Csikai Vendel, Gál János, Fülöp Ákos
Csereként a pályára lépett: Bernard Máté, Tari Tivadar, Nagy Benedek

Gólszerző: Bernard Máté, Csikai Vendel (2)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu