Bajnok az U14-es lánycsapat

Végig domináltak a bajnokságban.

A Mercedes-KLC U14-es leány csapata már most hétvégén bebiztosította bajnoki címét, miután nagy csatában legnagyobb riválisát, a második helyen álló Gyulát is legyőzték 2-1-re Balla Gáborék. A győzelemmel biztossá vált, hogy matematikailag sem foghat be minket a Gyula, így az utolsó két meccstől függetlenül is lehetett ünnepelni. Csapatunk eddig 14 meccséből 13-at megnyert, csupán egyszer ikszelt.

A lányok a megyei U15-ös bajnokságban hangolhattak egyébként a bajnoki „döntőre”, ahol 2-0-ra verték a Baját, így szintén vezetik a tabellát.

U15: Mercedes-KLC – LUA Baja 2-0

U14: Mercedes-KLC – Gyula 2-1

Balla Gábor: A hétközi bajnoki mérkőzés kiváló felkészülésként szolgált a szombati U14-es mérkőzésre, mert két évvel idősebb játékosokkal kellet felvenni a küzdelmet. Gyors góllal szereztük meg a vezetést, majd a félidő közepén egy újabb góllal eldöntöttük a találkozót. A második félidőben az ellenfél nem jelentett veszélyt a kapunkra, köszönhetően a jól záró védelmünknek. Bajnoki döntőre készülődtünk a tabellán második Gyulai Amazonok ellen, hiszen győzelemmel biztossá tehettük bajnoki címünket. A mérkőzést ennek megfelelően kezdte a Gyula, egy gyors góllal meg is szerezte a vezetést. A félidő hajrájában sikerült egyenlítenünk egy gyönyörű szabadrúgásból. A második félidő kiegyenlített küzdelmet hozott - az ellenfél nevéhez híven már-már a sportszerűség határait átlépve próbálta meg bajnoki álmait életben tartani - de egy szemfüles góllal megszereztük a győzelmet és a bajnoki címet!

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu