Nagyon simán nyerte meg második bajnokiját a leány U16-os csapatunk

Balla Gábor tanítványai nyolc gólig meg sem álltak

A Csepel otthonában lépett pályára kedden a KLC U16-os leány gárdája. A mieink voltak a meccs esélyesei, és már az első perctől kezdve meg is mutatták, hogy miért. Gyors góllal kezdtek, majd a szünetig négy gólt rámoltak be a Csepel kapujába. Ezt a számot a második félidőben megduplázták, így végül 8–0-s sikert arattak. A meccs egyik hőse Kiss Virág volt, aki négyszer is eredményes volt. Müller Míra két percen belül kétszer talált be, illetve feliratkozott a gólszerzők közé Balogh Anikó és Szaszkó Riana is.  

A lányok a bajnokság első fordulójában Tiszakécskén győztek hátrányból felállva 3–2-re, míg a hétközi, Csepel elleni diadal a harmadik fordulóból előrehozott találkozó volt.

A győzelmet így értékelte Balla Gábor vezetőedző: – Szakadó esőben már a 35. másodpercben megszereztük a vezetést, így felszabadultan játszhattunk. Ez végig így is történt. Pontosak voltak a passzaink, tetszetős támadásokat vezettünk. A gyorsaságon kell még javítani. Gratulálok a lányoknak a szép sikerhez! 

Csepel FC – Mercedes KLC 0–8 (0–4) 

Leány regionális U16, dél-keleti csoport, 3. forduló
Budapest, Csepel SC Stadion
2023. augusztus 29., kedd, 11:00

A KLC összeállítása: Illés (Sárdi 41.), Farkas (Oláh 41.), Jambrik (Tajti 41.), Kiss, Szaszkó R., Meggyes (György 41.), Müller, Sebők, Balogh, Horváth, Döme.

Gólszerzők: Kiss Virág (1., 24., 33., 51.), Balogh Anikó (30.), Müller Míra (62., 64.), Szaszkó Riana (80.)

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu