Rangos tornán lett bronzérmes az U12-es leány csapatunk

A bronzmeccsen kétgólos hátrányból álltak fel a mieink

Az U12-es lányok vasárnap a III. Bicskei Bertalan tornán vettek részt a Budapest Honvéd otthonában, ahol harmadik helyet értek el. Hét csapat jelent meg (FTC, MTK, Tatabánya, Honvéd, UTE, Astra, KLC) a tornán, és az együtteseket két csoportba osztottak. Mi az A csoportban kaptunk helyet, ahol az UTE, a Honvéd és az Astra volt az ellenfelünk. A csoportban az Astrát és a Honvédot sikerült legyőzni, míg az UTE ellen kikaptunk, így a második helyen jutottunk tovább. Az elődöntőben az FTC-től kikaptunk, így a harmadik helyért ismét az újpestiekkel találkoztunk, ahol kétgólos hátrányból felállva 2–2-re mentettük a mérkőzést, majd büntetőkkel sikerült megszerezni a harmadik helyet!

Nagy Tamás vezetőedző értékelése: – A nyár talán legmelegebb napján került sor erre a tornára, ennek ellenére a lányok teljes intenzitással vetették bele magukat a mérkőzésekbe és kérésemnek megfelelően bátran és kezdeményezően játszották le a meccseket. A lányok ezenkívül megmutatták, hogy sosem adják fel, ami a bronzmeccsen is látszott, hiszen 0–2-ről sikerült visszajönni egy olyan csapat ellen, amelyik a csoportban legyőzött minket. Külön kiemelni senkit nem szeretnék, mert mindenki hozzátette azt az extrát, ami ehhez az eredményhez szükséges volt.

A csapat tagjai: Gonda Leila, Duda Viktória, Molnár-Gábor Emma, Kothencz Lana, Justin Odett, Polyák Édua, Pálfi Dóra, Koller Virág, Szepesi Enikő, Katona Noémi, Juhász Zsófi.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu