Vasárnap megkezdi az új bajnoki szezont a címvédő leány U19-es együttesünk

Az ellenfél a Tehetség SE lesz idegenben

A tavalyi szezon szenzációsan alakult a lányaink számára, ugyanis mondhatni rajt-cél győzelmet arattak az U19-es bajnokságban. A Szolnokot és a Honvéd csapatát megelőzve simán nyerték a bajnokságot Szabó Erika tanítványai, ráadásul 18 mérkőzésükből 17-et megnyertek és csak egyszer, a Szolnoktól kaptak ki. Azt, hogy valóban fölényesen sikerült a serleg elhódítása, mi sem mutatja jobban, minthogy a kecskemétiek összecsen csak 8 gólt kaptak és 109-et lőttek!

A mostani ellenfelet, a Tehetség SE csapatát szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt hazai pályán 5–0-ra múltuk felül, míg idegenben 3–0-s sikert arattunk.   

Az új idényben sem lehet más a cél, mint az újbóli aranyérem megszerzése, bár szokták mondani, bajnokságot nyerni egy fokkal könnyebb, mint címet védeni. Reméljük, hogy sikeres év előtt állunk!

Szabó Erika vezetőedző: – Július elején már megkezdtük a lányokkal a felkészülést, ugyanis csapatunk a felnőttekkel kiegészülve a Kupában is érdekeltek voltak, ahol szoros meccsen maradtunk alul. Azóta heti háromszor tartunk edzést és nagy öröm számomra, hogy az együttes magja mindig jelen van. Egy felkészülési mérkőzésen is túl vagyunk, a Szolnokkal játszottunk döntetlent. Az utolsó edzéseinken már a bajnokságra hangolódtunk. Célunk, hogy ismét aranyéremmel zárjuk a szezont!

Tehetség SE – Mercedes KLC

Leány Regionális U-19 Dél-Keleti csoport, 1. forduló
2023. szeptember 10., vasárnap, 13:00
Jászjákóhalmi pálya

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu