Kölyökligával és Bozsikkal folytatódott a szezon

Két korosztályban. 

A Mercedes-KLC U10-es csapata legutóbb a Bozsik-programban lépett pályára, míg az U9 a Kölyökligában bizonyított.

Kovács Andárs (U9): A Kölyökliga 3. fordulóban a Gödi SE és a Gloriett SE csapata ellen léptünk pályára. Első meccsünkön tompán kezdtünk, több egyéni hibából könnyedén szerzett gólokat a nálunk jóval erősebb gödi csapat. A második mérkőzésen már voltak jelek, hogyan is kellene játszanunk a Kölyökligában, pontos átadásokat, cseleket sikerült végrehajtani a gyerekeknek, vezetést is megszereztük, valamint nagyon szép akció gólt értünk el, de mindez a még a Gloriett ellen is kevésnek bizonyult, mert ismét gólokat ajándékoztunk könnyedén ellenfelünknek. Folytatjuk a csapatépítést, a gyakorlást, a tanulást, hogy ezek a durva hibák a jövőben egyre kevesebbszer forduljanak elő.

Játékosok:

Domokos Botond, Korcsog Gábor, Kovács Ádám, Lesku Márió, Nedelkovics Milos, Okoro Kamsiyochi, Schóber Zalán, Szivák Richárd 

Péntek József (U10): Rosszabb időjárás, betegségek, iskolai elfoglaltságok miatt azok kaptak most több időt, akik eddig kevesebbet, illetve új igazolással rendelkeznek. Mindenki nagyon lelkesen játszott a vizes talajon. A és B csapataink egy-egy mérkőzést tudtak nyerni, míg a további mérkőzések jól segítették a gyerekek fejlődését. Sajnos az utolsó mérkőzéseket nem tudták a srácok lejátszani, hamarabb vége lett a tornának az eső miatt, pedig nagyon szerettek volna mér bizonyítani.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu