Megvan az első pontjuk a Kölyökligában

Újabb két meccs.

A Mercedes-KLC U8 a Kölyökliga második fordulóján vett részt, ahol újabb két mérkőzésen mutathatták meg magukat a gyerekek.

Kovács András: – Ezúttal a JVSE és a BVSC ellen léptünk pályára a Kölyökliga felsőházában. A hasonló erősségű Jászfényszaru csapatával egy izgalmas, fordulatos meccset tudtunk játszani. Látható volt a játékunkon, hogy az elmúlt hetekben már többször szabadtéren tudtunk edzeni, kapusunk is részt tudott venni külön kapusedzésen, betegség miatt hiányzóink felépültek. Gyönyörű gólokat szereztek, továbbá ügyesen védekeztek a gyerekek rögzített helyzeteknél is. Az összjátékunkban több sikeres átadást hajtottak végre az előző fordulóhoz képest. Egy megérdemelt döntetlennel megszereztük első pontunkat. A forduló második mérkőzésén a felsőház egyik legjobb csapata, a BVSC ellen jól kezdtünk, helyzetünk is adódott, kiegyenlített meccsnek indult. Sajnos a jó kezdés követően több gólt kaptunk az első félidőben gyorsan egymás után, ez megfogta a csapatot, szárnya szegetté váltunk, rohantunk az eredmény után. Nagy pozitívum viszont az volt, hogy a sorozatos pofonok ellenére próbálkoztak a gyerekek, melynek eredménye végül is a becsület gól lett. 

Játékosok:

Bács Botond, Ben Rached Rayen, Galambos Gergő, Liptai Áron, Liptai Olivér, Meddeb Adel, Schóber Zalán, Szeverényi Zalán, Szivák Richárd

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu