Nehéz meccseken vannak túl korosztályos csapataink

Az U19, az U17 és az U15.

Három korosztályos csapatunk is izgalmas mérkőzéseket játszott hétvégén, két döntetlen és egy vereség a mérlegük.

U19: Mercedes-KLC – Makó 3-3 (0-1)

KLC: Szabó Zs - Török, Huszka, Schneider, Kele - Szabó D. Szabó B, Domokos, Krisztián G. - Ludvigh, Banó

Csere: Koncz, Kecskeméti, Fazekas.

Gól: Huszka, Szabó, Ludvigh

Pap Szabolcs: Álmosan, tompán kezdtük a mérkőzés, az első 20 percben tapogatózó játék folyt a pályán. A félidő közepén egy egyéni hiba után megszerezte a vezetést a makói csapat, sajnos ezután sem tudtunk felpörögni, az akarással nem volt gond, de rengeteg hibával játszott a csapat. A második félidőbe, kapujához szögeztük ellenfelünket és sikerült is kiegyenlíteni, ezután egy újabb egyéni hibából újabb gólt kaptunk. Az utolsó 15 percre teljesen felbillent a pálya, sikerült is megfordítani a mérkőzést, de sajnos a végén egy újabb érthetetlen egyéni hiba meghozta a harmadik makói gólt. Összességében a körülmények ismeretében sajnálom az elvesztett két pontot, mert még úgyis megnyerhettük volna a meccset, hogy volt olyan időszak, hogy csupán öt egészséges U19-es játékos volt a pályán.

U17: Vác – Mercedes-KLC 4-0 (0-0)

KLC: Nagy – Kurucz, Fazekas, Selmeci, Kecskeméti Z., Bujdosó, Ozsváth, Kecskeméti Zs., Huszárik, Tóth B., Zoboki.

Csere: Zsikla, Csizmadia, Faragó, Nádudvari, Jakab.  

Ozsváth Ferenc: Sérülésektől és betegségektől tizedelt csapatunk jó első félidő után vereséget szenvedett a jó erőkből álló váci csapattól.

U15: Békéscsaba UFC – Mercedes-KlC 0-0

KLC: Farkas – Palincsár, Dóka, Barna, Jakab, - Fogl, Kiss, - Kapás, Makai, Varga, - Rácz

Csere: Szabó R., Szabó M.

Márton Pál: Jól szereplő csapatnál, vendégeskedtünk. A célunk az volt, hogy fejlődés útján maradjunk, valamint eredményben is lépjünk előre. A mérkőzés első részében újra fegyelmezetten tudtunk játszani, a megszerzett labdával szinte mindig végig tudtuk vinni a támadásunkat. A kialakult helyzetek viszont kimaradtak sajnos. A második félidő elején volt egy kis zavar a játékunkban, ezt viszont ellenfelünk nem tudta kihasználni. A mérkőzés következő szakaszában újra átvettük a mérkőzés irányítását támadásban és védekezésben is, emellett fizikálisan is domináltunk. Sajnos a gól nem akart jönni. A mérkőzés eredménye így mindenképp igazságos így is. A legfontosabb azonban az, hogy célunkat elértük, lépésről lépésre fejlődik a csapat.

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu