Tisztességes szereplés a Kölyökligában

Tornán is szerepeltek.

A Mercedes-KLC U8 ezúttal a Monorra és a Dunakeszivel találkozott a Kölyökligában. Mindkét csapat több pontot gyűjtött eddig, és ezúttal sem hibáztak. Május 1-én egy tornán is ott voltak a fiatalok.

Kovács András: – Tudtuk, hogy bravúrokra lesz szükség, ha számokban mérhető sikert szeretnénk elérni. Ezen a napon túl sok labdavesztésünk volt, amelyek után nem sikerült azonnal a labdaszerzés, valamint többször őrizetlenül hagytuk ellenfeleink csatárait. Ezekből a helyzetekből túl sok gólt kaptunk. Pozitívum, hogy helyzetekig eljutottunk, sajnos keveset értékesítettünk, a kapufa se volt velünk. Mindenki igyekezett, ügyesen próbálkozott végig mindkét meccsen, de ezen a napon csak a tisztességes helytállásra volt ez elegendő.

Csapat tagjai: Balog Ádám, Bács Botond, Ben Rached Rayen, Galambos Gergő, Korcsog Gábor, Liptai Áron, Liptai Olivér, Meddeb Adel, Schóber Zalán, Szivák Richárd

Kovács András: – A Tiszakécske, Pilis és a Nagykőrös ellen léptünk pályára. A játékosok közül többnek ez volt az első tornája, tétmérkőzése. A három mérkőzésen javuló teljesítményt mutattak be a gyerekek. Végig küzdöttek, több sikeres cselt, átadást hajtottak végre, sőt, az utolsó mérkőzésen még gólt is szereztek az idősebb csapatok ellen. Tapasztalatszerzésnek teljesen megfelelt a kellemes hangulatú torna, ezúton is szeretném megköszöni a szervezőknek a meghívást.

Csapat tagjai: Aczél Márk, Babkovits Gellért, Bács Botond, Kovács Ádám, Okoro Kamsiyochi, Rigó Róbert, Székelyi János

Szerző: KLC/kecskemetilc.hu